a já si myslela že dokud jsou děti nezletilé a pod dohledem dopělého bez biologického rodicě například, tak tam něco je...
možná to bude v tom že mi BIO rodič neplatí.. kdyby jo - tak by se hovořilo o paní na hlídání popřípadě vychovatelce jako ve školce..
ne tohle mě pobavilo...
teď vážně Limai předpokládám jde o to, že si nemohu cokoliv nárokovat.... a má pravdu - co se citové nebo právní stránky , to nemohu ... stejně tak jako ony v podstatě na mne... ještě že takový problém není.. celý problém je v tom .. že jako NEmatka..nevím co je normální a co není a jak se chovat v jiné situaci. jako matka bych se chovala asi jinak.. ke svému, nevím těžko říct, doufám že to třeba příští rok poznám :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.