Přidat odpověď
Já jsem byla v Lexum Praha na operaci v roce 2005. Nikdo mě neupozornil na žádný problém ohledně porodu. Když jsem byla těhotná, nikdo se mnou oči neřešil ani se mě na to neptal a mě nenapadlo, že by to mohlo mít nějakou souvislost. 3,5 roku po operaci jsem rodila (normální porod, větší dítě, tlačila jsem dost, ale podařilo se, dokonce bez nástřihu, takže žádné komplikace). Okamžitě po porodu se mi prudce zhoršilo do té doby perfektní vidění. Přičítala jsem to nejdřív námaze při porodu a nevyspání a vyčerpání s kojením (měla jsem s tím dost velké problémy) atd. Ale zrak se nezlepšil, dnes jsem víc jak 2 roky po porodu a stále blbě vidím a jsem přesvědčená, že se mi to stalo porodem. Asi půl roku po porodu, když se zrak nezlepšil a už to nemohlo být únavou, protože to už jsem se normálně vyspala, jsem o tom psala dotaz do Lexumu. Doktorka mi odpověděla, že to není možné, ale že si mám přijít nechat udělat znovu operaci. Za tu původní jsem zaplatila 46.000,- (byla to nějaká lepší verze) a oči mi vydržely 3,5 roku. Teď mám tedy možnost zaplatit dalších 52.000,- Kč, pokud to vůbec půjde udělat (to zjistím po vyšetření, které stojí 3.000,-). Žádnou doživotní záruku tehdy nedávali.
Předchozí