Limay, myslím že by jsi úplně mimo ale já tě asi chápu.
Máš dost špatné zkušenosti.
Nevíš o mě absolutně nic, nevíš nic o vztahu mém k dětem, dětem ke me a už vůbec ne jak to u nás v domácnosti funguje.
Máš jiný názor a já to plně respektuji. Respektuj i tohle téma a přestaň kolem sebe plivat jed.
Já tady s tebou opravdu nebudu slovíčkařit co znamená být rodina a jestli "nextka" může být částečnou rodinou pro děti svého přítele a budoucím otcem jejího vlastního potomka.
je mi lehce smutno z takových, kteří plivají jed na ty, kteří se v ocitli - a vybrali - si tu situaci - být s mužem, který už děti má.... a snaží se pochopit malé děti, když zkušenosti nemají. Adi bych toto vlákno nezakládala, kdybych už děti měla že???
Koncentruj se na vyřešení svého problému a přeji ti z celého srdce aby tvoje rodina zůstala taková jakou ji chceš mít...a držím palce...
co s mne týče... tohle vlákno mi hodně pomohlo a hodně otevřelo oči, jak matky z fungujících rodin pohlížejí na ty jako jsem já... a nezamyslí se nad faktem, že i nextka může být pro - jak ty píšeš cizí díte - přínosem.
finálně, mě teda dost odpuzuje používat pojmenování věcí v domácnosti její, jejich jeho.. prostě je to byt, kde žijeme všichni a tak je k tomu třeba přistupovat.. přece je nenechám vypisovat žádanku pokaždé, když si něco budou chtít z lednicky nebopoužít hajlzpapír.... (nadneseně)