Docela vaší dcerce závidím, moje matka by za toto na mě vytáhla měchačku. Já dovoluji své dceři aby měla poslední slovo a špatný pocit z toho nemám. Jestli si vzpomínáte, jak to chodí v dětském kolektivu, tak jistě víte , že vůdčí osobnosti se mají lépe, než ty zakřiknuté. Ach jo, škoda, že jsem nevyrůstala v u láskyplných lidí , ale u bláznivé klízečky (matka stále ulízela a asi ještě uklízí, a fotr chce aby ho všichni poslouchali DO SLOVA) Já bych na ně poslala manžele Stodolovi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.