| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den,
Podobný případ jsem měla i já..
Jenže otec dítěte byl bývalí přítel, strašně jsem toužila po miminku a když se to konečně podařilo, všechno bylo z kopce..začali jsme se hádat,začali facky a pak....
Potratila jsem a ted mám problém otěhotnět...Být vaší kamarádkou tak si to miminko nechám..
Napsala bych do rodného litu otce,který jí to miminko udělal..At se mu to líbý nebo ne..pokud nebude stát její manžel při ní, tak to není manžel ale zvíře..
Co se týče azilového domu je jich spousta,..Bud je azilový dům, kde nemůžou být děti nebo je azilový dům, pro matky s dítětem..
např.Vaše kamarádka si podá žádost na azilový dům pro svobodné matky s dítěm a bude čekat na schválení..
Myslím si, že pokud toužila po dítěti a tedka ho dostala je škoda aby se ho zase ,,zbavila"
Měla by si uvědomit co bude i potom, neměla by myslet jen na to co je ted ale co i bude...
Doufám, že se vaše kamarádka rozhodne dobře..
S pozdravem Ell...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.