No to mi nejspíš řeknou až ten zkušební den, ale nechce se mi někde lítat kvůli nějaké kravině celý den a ještě zadarmo jako zkušební den. Jasně jsem se jí ptala jestli se ten plat odvíjí od nějakého počtu sehnaných nových zákazníků, nebo tak něco a ona řekla že ne, že 18 tis je jistý a k tomu pak ještě provize, ale působilo to na mě blbě, taky už jsem toho dost obešla tak mám zkušennosti s podobnými... Jen mi zajímalo od někoho kdo tam třeba byl nebo pracoval pro ně jak to fakt je...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.