Já jsem je měla v patnácti- byla jsem hodně opupínkovaná a měla jsem vysoké horečky. Chytlo nás je ale víc v tomto i starším věku a ostatní byli v pohodě. Chlap je měl vloni se všema našima holkama. Byli jsme tak dohodnutí a dokonce jsme se šli nakazit záměrně. Počítala jsem, že se budu starat o všechny. Horečky neměl, pupínků málo, starala jsem se o něj jen asi dva dny, kdy byl strašně unavenej a spavej. Pak měl jen mírnější režim. Když to chytneš od dítěte, tak ti to propukne až v době, kdy je to první dítě zdravé, takže aspoň toho není tolik najednou. My jsme je měli natřikrát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.