| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

zdravím a předem se omlouvám,opět téma o sestře...
Jen chci vědět,co si o tom myslíte...
Něbudu to nijak natahovat,takže stručně.Se sestrou bydlíme v jednom městě kousíček od sebe,obě děti,rodinu...přijela mamka,byla u nás,k sestře chodila na návštěvy,jela s nima na celou neděli na zahradu...to se ale sestře nelíbilo,měla pocit,že tam je mamka málo...
Řekla mamce,když jsme spolu s mamkou seděly u nás na balkoně do telefonu,že s ní já manipuluju,že mamku nechci pouštět k sestře!!!!!!!!!!!!Hovor ukončila tím,že mě i mamku poslala di pi..!!!Jako kdyby byla mamka nesvéprávný člověk!!!A co jsem nepochopila vůbec...mamka tady byla týden,odjížděla v pondělí a ve středu měl narozeniny.já s dětma jsme jí popřály,vzaly ji do krámu ať si něco vybere,koupili jsme jí ještě pár drobnůstek.Měla radost hlavně z toho,jak jí přál malý(3 roky).
No a teď sestra.mamku v týdnu viděla několikrát a ani si nevzdechla.mamka odjela a sestra jí zavolala ve středu k večeru a spustila,že jí chtěla popřát,že i děti jí přejou a taky manžel.A že jí chtěla dát nějakou korunu,aby si něco koupila,když tady byla ale nedala,protože neměla...
nebudu psát co si o tom myslím já,spíš mě zajímá,co si o tom,takhle stručně myslíte Vy...
Ještě drobnost,zřejmě důležitá,já s mamkou v pohodě,mamka se sestrou hrůza,já se sestrou hrůza.Díky všem,kdo to vůbec dočte do konce...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.