chtěla jsme se zeptat jak je to s cestováním s miminkem v kočárku ve vlaku ? V pátek jsem jela vlakem na pohřby a byla jsem nucená si vzít miminko do náruče a kočárek nechat na chodbě u dveří. Bylo to absolutně nevyhovující, protože v kočárku jsem měla veškeré věci + potřeby pro miminko i 3letého synka. A to nemluvím o tom jak ten kočárek překážel cestujícím a jak hlasitě to dávali najevo. Když bych chtěla nechat mimi spinkat v kočárku musela bych u něj celou cestu stát a syn by byl sám v kupé. Takže jsem musela mimi držet celou cestu v náručí, což pro malou bylo velmi nepohodlné. Kočárek jsem celou dobu neviděla, protože byl v chodbičce u dveří a jen jsem se modlila, aby mi někdo něco neukradl. Myslela jsem si, že je normálně matkám umožněno, aby měli k dipsozici kočárek u sebe. Tak jak to tedy je ? Pozn. šlo o rychlík, který měl vyznačeno rozšířenou přepravu zavazadel
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.