Tak na podzim byl taky na oslavě narozenin dcery s námi. ted to je ale celý nějaký na pytel a vůbec nevím jak to bude. Nejde tak ani o oslavu to byl jen nástin jak si myslím že by to pro malou bylo hezký. spíš mi jde o tu komunikaci tak nějak celkově o ten přístup. No uvidíme asi to chce čas, třeba se to zlepší, štve mi ten arogantní přístup atd. Jeden rozhovor je třeba dobrej, mám radost že se to začíná zlepšovat a pak šup je to zas zpátky, jsme z toho už unavená. Ale asi stím nic udělat nejde.Byla bych ráda kdyby dcera viděla že jsme partaci, že táhnem za jeden provaz atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.