Přidat odpověď
Snapeová, já jí samozřejmě neschazuju, ale ona zdědila po manželovi nádherně flegmatickou povahu, takže je jí to fuk.
Teda, ne tak docela, to víš, je to holka, takže to řeší víc, ale ta láska k jídlu je silnější.
takže já jí denně honím do pohybu. Má na starost psa, takže s ním musí denně. No a pak se jí snažím přimět k tomu, aby běhala, jezdila na bruslích, kole. Problém je, že já s ní teď nemůžu, takže musí sama nebo s nějakou kamarádkou. Ale ta taky nemůže nebo nechce vždycky. Vím jen, že jsme měli prosadit nějaký sport už odmala. Jenže tady na vsi žádný sport není a někam jí vozit je časově dost náročné. Všechny sportovní kroužky mají program až po večerech.
Asi to dopadne tak, že až porodím, začneme chodit cvičit spolu. Chodila jsem na bodystiling, což bylo super a i by to se mnou určitě zvládla. Jenže samotný pohyb nepomůže. Ona si prostě potřebuje uvědomit, že musí změnit stravovací návyky. Ale znáš to. V tomhle věku nerada slyší, když jí matka říká, co má jíst. Takže to dělám tak, že některé věci zkrátka nekupuju radši vůbec. Pak teda přijede tchýně a prdne jí čokoládu a kindervajíčko k tomu.
No, snad z toho vyroste.
Předchozí