| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ivucho, šla jsem se pro jistotu kouknout a mám zvenku smalt, uvnitř litinu ~:-D Je to vidět i tak, že když jsem v tom (nedbale) ponechala dlouho vodu, tak to trošku rezivělo.

Ale třeba má IKEA víc typů, já už mám tenhle nějaký ten rok.

Do myčky ho opravdu nikdy nedávám, na opékání masa je to pak fakt znát, jak se "lepí". Na chleba je skvělý, to můžu potvrdit ~:-D

Myslelas asi srovnání s Creusetem - litiňák od nich nemám, protože ten IKEA považuju za dost důstojnou náhražku za třetinu ceny. Od Creusetu mám jiné hrnce.
Ale můj kolega má od Creusetu i ten litinový a neříkal o něm nic speciálního, co by můj ikeácký nedovedl.

Někdy také mívají krásné litiňáky v Tchibu - ty jsou ale uvnitř bíle smaltované. Ale také pěkně těžké a silnostěnné, uvažovala jsem o nich. Jenže to nemám kam dát!!!~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.