| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nemáte prosím někdo zkušenosti s kontaktní alergií? syn i dcera jsou shodou okolností nemocní a včera se syn celý osypal červenými flíčky,které se slévaly ve větší plochy,sem tam dnes nějaké pupínky vystouply na povrch..naštěstí už to nemá tolik po zádech a hrudníku,spíše na rukách a nohou a svědí to~Rv.
dcera měla dnes to samé na rukou..
dr. jsem volala,zda to nemůže být k té viróze-což asi určitě ne..ale pro jistotu..tak říkala,zda nemáme novou hračku nebo něco v bytě. tak máme nový míč a koberec z Ikey-no,míč jsem uklidila,teď mám podezření na koberec..syn tam totiž spí a má to mnohem více..ráno jsme si tam s dcerou hrály s tím podezřelým míčem na koberci.. a v poledne to měla na rukou..
zvláštní ale je,že ho máme od neděle a syn to měl včera a dcera až dnes..proto jsem měla nejdřív podezření na ten nový míč od včerejška.ach jo .koberec je tedy venku už také.

dávám fenistil kapky,nějak to nepomáhá. nevíte,za jak dlouho může vyrážka asi tak vymizet,popř. co na to? ještě mu pomáhá chladná sprcha.
díky za vaše postřehy a zkušenosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.