Rodila jsem 13 hodin normálně, potom se šlo na sekci pro čelní polohu. Oba měli necelá 3kg a apgar 9 10 10 neměli žloutenku... Celé těhotenství jsem proležela. V 27.tt jsem byla na kapačkách s gynipralem pro předčasné otevírání, tžen mi zůstal až do cca 37.tt porodila jsem 38+5 S tím jsem si lámala hlavu taky dlouho.. Ale tady co by kdyby nepomůže. Nikdo neřekne 100% čím to je/bylo...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.