Žženo, s tím bych nesouhlasila. Podle mě je podstatné, JAK se cizí jazyk učí. Na našich ZŠ se učí většinou blbě (slovíčka, gramatika furt dokola), a to platí bohužel i pro školy s rozšířenou výukou Aj, hodně jsem usilovala o to, aby se tam děti dostaly a pak jsem byla úrovní zklamaná. Hodně se to zlepšilo až na osmiletém gymnáziu, kde byl lepší systém výuky, rodilí mluvčí a jazykové pobyty.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.