| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Helčo,
doporučené osnovy jsem si několikrát četla, i když jsem někde narazila na osnovy konkrétních škol a v podstatě jsou tam ty samé věci, o které se snažím. Co se týče prvouky, tak tam jsou v první třídě věci tak zásadní, že je děti buď už uměj, nebo prostě vím, že se je naučej prostě jen tím, že se s nimi setkávají, mluvíme o nich, atd.
V matice celkem plavem v přechodech přes desítku, tak to zatím moc neřeším, sčítáme a odčítáme do 100 bez přechodu, názorně násobíme...
V češtině jsme asi dost mimo, hlavně díky čtení a psaní, jsme hodně pozadu.
Máš někde odkaz na ty osnovy? Asi bych se potřebovala znovu někam podívat, co nás vlastně teoreticky čeká ve druhé třídě. Minulý týden jsem to značně unavena hledala a nenašla.

Chápu z Tvého příspěvku dobře, že technické předměty učí Jeník Tebe? :-)Nebo je Jeník taky manžel?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.