Nee, manžel je Zdeněk. Jde spíš o to, že Jeník má fakt docela dobrou představivost, hlavně třeba u modelů a nákresů a v tom já docela plavu. Takže pokud to není úplně polopatě ("jak pro blbý" - omlouvám se za výraz), tak mi to musí někdo vysvětlit. A Jeník je v mluvení neúúúnavný.
Já teď jak nezvládám nic dělat a jen ležím, abych nezvracela či sebou někde nesekla, tak se koukám na ŠVP naší kmenovky, na to co je v učebnicích, co píšou jinde, co je myšlenkou domškoly, portfóliové hodnocení - stanovit si cíle a kritéria pro hodnocení. Možná je problém ve mně, protože se snažím v tom šťourat, abych nic neopomněla, nezanedbala a tak. A zároveň, abych měla nějaký plán (nástřel) a něco dopředu (kdybych opět v porodnici pobyla před 3 týdny). No šrotuje mi to. Tak se ptám. Omlouvám se
. Taková holt jsem.
Jeník třeba počítá i přes desítku. Ale jde mu to písemně, když to má před sebou napsané. Jakmile to děláme zpaměti (že to nevidí napsané), tak je problém i s počítáním + - do 10. Takže třeba to je můj cíl, aby mu to šlo i zpaměti tak dobře jako písemně.