Terko,
to mi povídej,už jsem z toho na mrtvici z těch nemocí. děti mají snížené protilátky na sliznicích. od září do března měly léky na imunitu,bylo to fakt celkem v pohodě celou zimu. občas rýma a neštovice,ale ty nepočítám
.ale od března,co jsme to vysadili,tak to je teda konec
,každé dva,tři týdny něco.. a tohle je fakt za trest,protože relativně už jsou v pohodě a musíme být doma..přeci jen,když je jim špatně,ven je to netáhne. snad neskončím v blázinci
,už mi to vůbec neutíká a děti se pořád hádají a mastí
.kdyby aspoň po obědě spala,ale od 6na nohou se to fakt pekelně vleče
a ty zoubky..miluju zubaře,co tě hned odsoudí,že dětem cpeš sladké..přitom to tak vůbec není. některé dětí jí hodně sladkého a pijí pořád nějaké šťávičky s cukrem a zuby mají v pohodě a znám jich hodně!!!
my mezi ně také bohužel nepatříme
.Adámek měl špatné zoubky od mala také. ve 2letech a asi 4měsíce měl první kaz,normálně mu zubař zoubek vrtal. ale neměl to na předních-tak to nevím
,ale mám pocit,že na nich se to nedělá a jen třeba pomazává tím elmex gelem-tak to měl syn ségry na jednom zubu,ale nevím přesně na kterém to bylo..ale stolička určitě ne.
Adámek má už x kazů a chodil na prohlídky každé 3měsíce. co vím,tak se mu to šíleně zhoršilo po atb co jednou měl. od té doby má zuby i žluté
.
Andrejka je relativně zatím vpořádku a pevně doufám,že se jí tohle vyhne a bude mít zoubky lepší..ale ona je zrovna na sladké vysazená. teď dávám odměny za nočník,tak o to víc jí to láká.
jinak doma si sama chodí čůrat v pohodě. venku občas zapomene a teď co byla nemocná tak také,ale to bude ok