| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, jak se máte?
Dneska mi na mail přišla předupomínka, že koncem týdne mi končí výpujční doba. Prý mám půjčené dvě knihy. Jenže já si posledně nic nepůjčovala. Vrátila jsem HP4 a nic nepůjčovala. Jen jsem poprosila paní knihovnici, ať mi blokne HP5. Tak si myslím, že mi tam pak načetla omylem knihy od dalšího čtenáře. No, volala jsem tam, tak prý se na to podívají a jestli ty knihy budou vypůjčené (jako že jsou, dívala jsem se potom do katalogu), tak prý až tam příjdu si něco půjčit, tak to budem řešit. Asi tam ale koncem týden zajedu, protože jsem z toho trošku nervózní. Budu doufat, že mezitím ten čtenář knihy vrátí nebo požádá o prodloužení. Nebo jak dokázat, že je opravdu doma nemám? Ale snad to bude dobré.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.