Přidat odpověď
Měla bych dotaz na vás, které častěji posíláte balíky: nemáte poslední dobou pocit, že se dodací doba doporučených balíků prodloužila?
Posílám řádově 100-200 balíků ročně, dosud prakticky pouze jako doporučený nebo cenný balík, a balíčky bývaly dodány v drtivé většině případů hned druhý den nebo za dva dny.
Kde jsou ty časy, nyní mi jde balík třeba z Prahy do Hradce 3 dny, prakticky mne to začalo nutit připlácet službu "pilně".
Jasně že vím, že můžu platit obchodní balík a je tam do druhého dne, ale jednak to dosud nebylo potřeba, protože klasické doporučené balíky chodily rychle a jednak samozřejmě nemám příliš zájem na tom markantně zvyšovat poštovné zákazníkům (nehledě na to, že nejbližší poštu, na které bych mohla obchodní balík podat, mám 15 km, tj. hodinu veřejnou dopravou se dvěma přestupy a dvouleťákem za ruku, nepočítám bágl s balíkama).
Jelikož není teď žádná poštovní "špička" (alespoň myslím), tak mne jako jediný důvod napadá že k protažení dodacích lhůt došlo asi úmyslně, aby lidi začali víc využívat obchodních balíků nebo připlácet za pilné... máte taky ten dojem?
Předchozí