No anititalent.. Ja na tohle neverim. Sama jsem dyslektik jako poleno. Od druhe tridy jsem mela trojku z zestiny. Anglicky jsem se zacala OPRAVDU ucit v 28. Podle mne se jazyk nauci vycemene kazdy i mentalne postizeni. Jediny kdo ma opravdy problem, jsou lide kteri nemaji ani spetku hudebni sluh a nejsou schopni zopakovat frazi. To ma moje mama ona to preste neslysi.
Ja jsem se stylem cesky slovikca na pravo a cizi na levo nikdy nic nenaula. Pokud chces opravdu mluvit, tak do to uceni neplet cestinu {nebo opravdu v nutnych pripadech}. Zkus anglicky myslet a ne si tov hlave prekladat do Cestiny. Mne pohlohodne se ucit z pameti fraze.. Nebo detsky porady. Klidne zacnina Teletubies v Anglictine pak Doru atd. Ty Freinds jak psala Kata muzou byt taky dobry...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.