Nám se taky nejvíc líbil Robin, nakonec jsme dali Kryštof Chtěla jsem Kryštůfka Robina, ale to doma neprošlo Patrik se mi líbí, ale mám na jmenovce toho jména ošklivé vzpomínky... Jméno pro kluka je vyloženě zážitek, holčičích jmen jsme měli x a nemohli jsme se dohodnout jaký je to nejhezčí a u kluka se nám nelíbilo žádný. P. S. jinak máš stejně termín, držím palce, taky Tě to už tak nebaví?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.