Gigo s tím dojížděním to znám. Ale zjistila jsem, že je jedno, zda bydlíme přímo ve městě (třeba v tý Praze) anebo někde okolo. Manžel se stejně vrací domů skoro ve stejnou dobu. Někdy to je trochu znát díky tomu dojíždění, ale jindy ne. Prostě on by mohl kolikrát v té práci i spát. Když přijde okolo 19 tak to je super. Ale dost často to je v noci, klidně 22 i pozdější. Dřív mi to dost vadilo, teď už tolik ne. Vadí mi jen, když slíbí že přijde a Nelinka na něho čeká a nechce jít večer spát a já jí musím vysvětlovat, že zas nepřijde. Ale konečně po těch letech aspoň ty víkendy s námi tráví. Dřív to bylo co druhý víkend, tak práce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.