| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já teda nechci psycholožku nějak zpochybňovat, ale ptala jsem se našeho skvělého amerického doktora na syna, když mu bylo právě těch 2,5 - 3 roky, protože chodil do školky, kde neposlouchal, ubližoval dětem, u ničeho nevydržel. A doktor mi řekl, že do 4 let to neřeší. A taky že ano, ve 3,5 se sám uklidnil, sice je pořád dost živý, ale ve školce se chová normálně, spíš doma si nevydrží moc hrát sám. Mám ještě tříletého, a ten si sice sám hrát vydrží, ale záchvaty vzteku mívá nevídané, a taky to nechávám být.
Podle mně jsi si ním neměla ani chodit, je fakt brzo. A léky bych mu nedávala, když už, tak až půjde do školy, pokud se nebude moci soustředit, tam pak jsou menším zlem léky než to, že bude veden jako problémové dítě. Ale pokud jsi s ním doma, tak jaký má smysl ho utlumovat?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.