| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tinko, na genetiku mě kvůli věku poslal doktor. No a amnio mi nabídla sestra z genetiky, že mi to objedná na stejný den. Byly s tím peripetie, ale to je na jinou diskuzi a hlavně delší. Amnio jsme neodmítla jednak ze strachu před DS a jinými vážnými nemocemi (ať si říká kdo chce co chce, já se na výchovu postiženého dítěte necítím, to je pro mě snad jediný důvod proč si nechat dítě vzít) a navíc máme v rodině vážné srdeční a ledvinové zátěže. Takže jsem raději podstoupila tohle, abych měla jistotu.
A čtvrté dítě už opravdu nechci. Sice by tenhle maličký nebyl takovým jedináčkem jako jsem byla já a o jakých píšeš Ty v souvislosti se svými dětmi, ale už se na to necítím psychicky a nevešli bychom se do bytu. Já tohohle malého beru jako dar. Sice neplánovaný, zato však chtěný a milovaný synek, který si nás vybral. Těhotenství s ním bylo náročné, porod fajn, tak si ještě užiju jeho dětství (po zkušenostech s jeho bratrem mám vážné obavy, zda to oba přežijem~t~) a mezitím už snadbudou na obzoru vnoučata (starší syn 17, dcera 14 let).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.