Přidat odpověď
Ahoj, asi už píšu pozdě a nějak jste to vyřešily, nicméně mohu upřímně doporučit vyhledat zkušeného homeopata, který Vám reakce po očkování homeopatiky odstraní. Pokud si budete přát, jistě s Vámi vzápětí začne řešit i další problémy Vaší dcery, které měla před Priorixem. Tohle je vyzkoušené a fakt to funguje. Holčička, která bude v pohodě se Vám pak bez toho hrozného stresu, postupně a v klidu odstaví sama. I pokud jste již kojení ukončila, můžete tím dceři obnovit narušené zdraví a psychickou pohodu.
Také jsem zažila jak se moje dcera v 15ti měsících při horečce téměř 40°C potřebovala o mně natolik opřít, že jsem ji musela každou chvilku kojit. Holt když jim je špatně potřebují mámu a fyzický kontakt s ní daleko víc. Ale někdy, když to trvá dlouho, začne být vysílená i matka, já vím.
Já na homeopatii nedám dopustit, moc nám pomáhá. Jen musím podotknout, že je mnohdy lepší homeopat nelékař, než ten kdo má před jménem Mudr. dnes jsme si o tom zrovna s kamarádkou povídaly (obě jsme udělaly stejnou zkušenost) Nicméně naproti tomu takový Mudr. Petr Pudil je úžasný homeopat a jistě není naštěstí mezi lékaři sám.
Držím palce a přeji dobrou ruku při výběru homeopata, stačí napsat do vyhledávače "reakce po očkování homeopatie" a vyjedou Vám ti co se tím přímo zabývají. Hodně šťestí přeje Katka
Předchozí