Posledni dobou mne to uz vylozene slusne strasne moc stve,clovek si neco objedna.Zaplati za to 120KC jen proto aby si postacka ulehcila praci a papirek vam hodila do schranky i kdyz je clovek doma.Proc mam pak platit 120KC kdyz se ani neobtezujou balik z posty vyzvednout a dat mi ho do rukou?Taky vam to delaji?Ted jsem si objednala od bronpix obleceni a uz na 100procent vim,ze budu mít ve schrance jen papirek a jsem odhodlana uz to nejak resiT!!!Podle mehho mam ze zakona pravo za postovne dostat balik az domu ale jak se mam toho domahat??Slusne!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.