| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já si taky myslím, že se to nedá srovnávat stylem stupňů vítězů. Je to úplně jiný level.

Vlastní rodiče už nemáme ani jeden, ale svoje pěstouny mám jako rodiče, tak snad můžu srovnávat.

Nejbližším člověkem je pro mě jednoznačně manžel. S ním a pouze s ním dělám všechna zásadní rozhodnutí týkající se naší rodiny (myslím toho "jádra" - my a děti).

Kdyby kdokoli z mého "širšího jádra" potřeboval nějak akutně pomoct, upřednostnila bych jeho před tím zbytkem, a ten zbytek by se tomu ochotně přizpůsobil - už to tak několikrát bylo, takže to vím.

Každý má v mém životě své nezaměnitelné místo, v žádném případě bych to nestavěla "kdo je víc", a naštěstí jsem taky nikdy nemusela. Nikdy bych si nepomyslela, jakou obrovskou sílu má skutečně FUNKČNÍ rodina - a to jak fyzickou, tak psychickou. ~x~ A nikdy za to nebudu moci být dost vděčná jak svému manželovi, tak svým pěstounům, i když každému jinak.

P.S. Se svými pěstouny si telefonuju téměř denně, vždycky si máme co říct a nikdy by mě nenapadlo to brát jako "konflikt zájmů" s mým manželem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.