| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Takto postavené je to dle mého těžké specifikovat. Ale mí rodiče mne vychovali, jsem jim vděčná a vážím si toho. Dali mi do života to nejdůležitější - naučit se o sebe starat sama. Pro mne je prioritní moje rodina, kterou mám teď, aniž by tím utrpěl vztah k mým rodičům. Je to tak dáno a myslím, že je to dobře. A to stejné chci pro svoji dceru. Že se narodí byla naše volba, chci jí dát do života to, aby žila co nejlépe dle svého. Neočekávám od ní, že mi bude vděčná za svůj život - nechci aby za mnou chodila, protože maminka je smutná, nebo že by se to mělo, protože jsem tam měsíc nebyla. Chci aby se k nám vracela, protože sama chce. Ale vím, že jednou bude mít vlastní rodinu a doufám, že pro ni bude velmi důležitá a bude schopná se o svém životě už rozhodovat sama - bez mé intervence. Snad dokáži jí nechat žít svůj život bez mých zásahů a rozhodování se o tom, že maminka to a ono. Ale vždy tu pro ni budu, jako byli mí rodiče. Dle mého není mým úkolem si ji připoutat. Takto to cítím já. Takto jsem byla vychovaná a předpokládám, že mí rodiče by nebyli šťastní, kdybych je upřednostňovala před svou rodinou - a neznamená to, že se na ně vykašlu, nebo že je nemiluji. Ale dokázali mě nechat žít svůj život a možná o to více si jich vážím a ráda se k nim vracím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.