"ale dítě by mělo chápat, že máma je někdo, koho nemůže až do jeho smrti nechat na holičkách"
Chovám se odmalička k dítěti tak, aby toto nemuselo "chápat", ale prostě aby jí to bylo zcela přirozené (máma se ke mně chovala jak nejlíp mohla, oplatím jím to tímtéž).
Já jsem byla týrané děcko a svým rodičům zlým oplácet nebudu, ale jak už jsem kdysi říkala na nějaké diskusi, nemohou kromě základní pomoci ode mě očekávat žádnou přehnanou laskavost a "empatii", toho prostě už schopna nejsem...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.