| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já jsem chodila do školy tři roky právě s tím, že budu tři roky bez práce. Jsem ze Severu Čech a práce pro matky s dětmi tu moc není. Naštěstí manžel nás uživí, ale už je na čase si hledat práci. Děti jsou zase větší. A je taky pravda, že když jsem si v prváku našla práci, tak mě nechtěli každé úterý pouštět do školy. Chodila jsem jednou týdně od 14.45 do 19.30. Vzali mě bez přijímaček. Investovala jsem pouze do doučování z něčiny což se mi vyplatilo. My jsme byli jedna třída maturantů dálkařů. Dva neudělali ústní z ekonomiky, práva a marketingu. A teď ty písemný neudělali 4 a hlavně matematiku. Tito čtyři právě ve třetáku přešli z němčiny na matematiku, nechtěli dělat tři dílčí zkoušky, ale pouze jednu. Šli do toho i s tím, že když matiku nedají tak prý na podzim. Byli to studenti, kteří se moc neučí a do školy chodily nepravidelně. Ruštinu a němčinu udělali všichni. Jinak z těch testů můžu říct, že čeština i ústní mi těžká nepřišla. Základní verze samozřejmě. ta se dá, ale cizí jazyk teda hlavně němčina, tak ty texty byli dlouhé a těžké. Hodně minulý čas a samé nicht a podobně. Až to zveřejní tak mrkněte. Sloh byl taky těžký. Aspoň pro mě málo času. Brala bych o 15 minut více. Nejsem v tom dobrá. Jsem zvědavá na kolik bodů jsem to dala.
Jednoduchá maturita pro nás co jsme 20 let ze školy rozhodně není. Zadarmo to nemám´. Musela jsem se fakt hodně učit.

Nějaká přezdívko jestli cheš nějaké učebnice ráda pošlu nebo nějaké vypracované texty pokud budeš mít zájem.

Pěkný den všem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.