| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nikdo pro mě není víc, k přítelovi mám úplně jiný vztah než k rodičům. Svůj čas si samozřejmě plánuji v první řadě s přítelem, ale pokud vím, že bude něco v rodině, např. narozeniny a přítel by chtěl někam jet nebo něco, tak to by měl smůlu. Od obou očekávám, že si nebudou myslet, že jsou na prvním místě za každých okolností. Tady byl včera takový případ, kdy paní mrzelo, že manžel šel nejdřív obejmout matku a sestru a pak až jí jako manželku. Kdybych se měla rozhodnout v takovém případě, šla bych první za přítelem a pak za rodiči a sourozenci - což souvisí s tím, že v určité době se od svojí rodiny tak nějak odpoutám a připoutám se k někomu jinému, myslím, že je to normální věc. Ale že bych přemýšlela, koho mám radši, to ne, to ani nejde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.