Včera jsem si do jedné ráno psala s kamarádkou, která je s manželem 14 let, dlouho spolu chodili, teď jsou 7 let manželé a mají 2 letá vymodlená dvojčata. A on odešel ke kolegyni, protože "se zamiloval a nemůže si pomoct". Čas nehraje roli. Já bych taky nedokázala říct, že budu s někým celý život, protože mi to přijde nereálné (respektive reálné pouze za cenu hodně ústupků, které dělat nechci - např. odpuštění nevěry atd.).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.