| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Aha :-)

Tak už některé asi více chápu, proč více či méně nadřazují rodiče nad muže. Já vždy myslela, že láska je to, co cítíme. To, co dáváme.
NE to, co nám dávají jiní.
NIKDY jsem nerozumněla heslu "v lásce vyhrává ten, kdo miluje méně". Je to nebetyčná blbost. Kdybych lásky málo dostávala, je to mrzuté. Kdybych ji ale málo cítila, mohla bych si to rovnou hodit. Klidně někoho miluju a nic nežádám.
Proto miluju manžela. Protože jde o mé city, mou lásku, není to obchod - budu tě mít na prvním místě, pokud se na tebe můžu na 150% spolehnout.
To musí být frustrující, vědět, že láska, kterou cítím, je založena na tom, co dostávám...

Já takto prostě neuvažuju. Hiearchie u nás v rodině není úplně zdravá, připouštím, děti jsou často nad manželem. NIcméně svou původní rodinu jsem už opustila, vybudovala novou, a to s mužem, který stojí vedle mě.

Koloběh života není v tom, že vracíme rodičům, co jsme dostali (že se o ně na stáří postaráme je jiná, to nepíšu). Ale že to, co oni vložili do nás, vložíme zas my do svých vlastních dětí.

Ať to někdy vypadá jak chce, ať je jistá pravděpodobnost, že náš vztah vyjít nemusí, je to můj manžel, kdo stojí vedle mě, kdo se na mě může spolehnout, a koho spolu s dětmi miluju nejvíc.
O jistoty vůbec nejde. Jako ty, které mi dává někdo jiný... mám ráda svou původní rodinu (resp. otce), ale můj vztah k muži je silnější.
Závislá na něm skutečně nějsem. Nepotřebuju ho. Prostě ho miluju.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.