Nedívám se na nikoho skrz prsty. Dnes se mám velmi dobře, v práci se mi klep klep daří, ale nic nemám zadarmo, takže jsem pořád nohama dost na zemi. A hodně dobře si uvědomuju, že zíra může být úplně jinak.
Ale nedávno tu někdo měl téma, zda dělat několik let uklízečku a nebo jít pracovat do kanceláře. Tehdy jsem psala, že pokud člověk chce něčeho dosáhnout, pak bych uklízečku na několik let dělat nešla. V práci ale i s uklízečkama, vrátnýma ... vycházím velmi dobře.
Na druhou stranu pokud není na výběr, není co řešit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.