Hledaly byste nové zaměstnání při následující bilanci současného zaměstnání? Práci jsme vzala po mateřské jako přehodnou práci - říkala jsem si: lepší něco než nic a teď nevím zda je čas hledat něco jiného či ne...
Současná práce - pozitiva: - celkem dobrý plat - jistota zaměstnání - kontakt s lidma - jednoduchá práce, žádný stres
Současá práce - negativa: - práce na směny (i v noci), ale zase výhodou je, že mám volné dopoledne a nemusím tvrdnout v práci denně od 8-16... - nejsem schopná uhlídat správnou životosprávu při směnách a držet dietu... - práce je pro mě již rutina - nerozvíjí mě, nedává mi nic nového, je to již pro mě celkem nudná práce... - žádná možnost kariérního postupu ani zvýšení platu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.