Holky děkuji za názory - pište dále.......... Vlastn pohodlnost mě nutí zůstat, ale představa, že tuto práci dělám do důchodu je dost nudná....
V novinách jsem viděla nabídky prací, které také nejsou dokonalé - jedna práce je daleko od místa bydliště a další práce je zase na plný úvazek - což mě právě neláká být v práci od rána do odpoledne - to tahle se mi to alespoň točí podle směn. Takže nevím zda se jen nepřihlásit na ty inzeráty proto, abych zskala nové zkušenosti při přijíacích pohovorech....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.