Ahoj maminky,
chtela bych vas moc poprosit, zda byste mi mohly uvest, jak znela vase vypoved, pokud jste dostaly vypoved od zamestnavatele z duvodu organizacnich zmen (moje firma nefunguje, zalozili si novou) a zaroven jste mely ve vypovedi uvedeno, ze mate narok na odstupne 3+2 mesice. Moc a moc vam dekuji.
Resim vypoved s firmou uz 3 nedele. Na mail nereagovali, tak telefonicky, to mi sdelila spolecnice firmy (uz na novem cisle nove firmy), ze nevi co s tim, ze nevi jak to napsat a co delat, bla bla bla. Poslala jsem i na puvodni adresu doporuceny dopis, ten se mi vratil jako nedorucitelny z dovudu odstehovani se.
Obavam se, aby na me ve firme nesili boudu. Uz kdyz jsem tam delala, vyplata chodila i o mesic pozdeji, museli jsme je vzdy urgovat, vyplaceni radne dovolene na RD jsem musela resit pres financak, to pak slo najednou rychle a do druheho dne byly penize na uctu.
A ted prave, abych jen vedela, co by mela Vypoved obsahovat - ty vety, ktere me ochrani, ze mam narok na odstupne a i v klidu zajit na urad prace se zaevidovat.
Za vse vam moc a moc dekuji