Přidat odpověď
Manžel má fyzicky náročnou práci a má při některých pohybech v jedné ruce silné bolesti, říká, že má tenisový loket. Nejsem odborník a není mi jasné, co to vlastně přesně je (jestli je problém ve svalech nebo vazech nebo v čem). Každopádně jsem hledala na internetu, co s tím, a našla jsem jedinou radu - přestat s činností, která to způsobila. To v našem případě jednoduše není možné, právě jsem nastoupila na mateřskou a za věci pro miminko jsme dali všechny peníze. Máte někdo s tímto zkušenost? Má smysl chodit k doktorovi? Co by poradil nebo předepsal bez toho, aby z toho byla neschopenka? Manžel si každý večer maže ruku gelem na namožené vazy a svaly (jmenuje se to myslím FIT gel), máme doma i kostivalovou a koňskou mast, ale moc mu to nepomáhá. Měl tento problém už před Vánoci a přes svátky měl dovolenou, kdy si odpočinul, ale po návratu do práce byl problém zpátky.. že by se mu podařilo najít práci v jiném oboru je dost nepravděpodobné, protože je vyučený a má dlouholetou praxi v jednom oboru (navíc má celkem dobrou práci).
Předchozí