Ten sáček není nutný, mám za sebou asi 40 letů s nízkonákladovkami a nikdy jsem nesáčkovala. Zásadní je na dotaz zda máš nějaké tekutiny odpovědět ne, i když tam budeš mít 5 opalováků po 300 ml. Po projetí rtg se velmi vyjímečně chtějí podívat, mi vyhodili opalovák jednou, naštěstí už byl poloprázdný a měl 250 ml. Jinak běžně vozím více než 100 ml. Pokud bys jim řekla, že tekutiny máš, budou se chtít podívat a jsou zbytečně aktivní, nám takhle jednou řekla ano naše babička a vyhodili ji i zubní pastu, to mě fakt dožrali. Takže nepřiznám nic a mám většinou klid.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.