Asi bych ji nevodila, pokud to opravdu sama neujde. Ale jinak to aspoň děláš dobře, že má ruce dole a nevisí za ramena. Můj prcek si začal stoupat sám na 7měs.. nikdy jsem mu s ničím nepomohla - ohledně pohybu - takže se držel gauče, skříně, do toho ještě lezl atd., ale nijak jsem ho nevodila ani náznakově. A v 10měs začal chodit sám. Takže tož tak. Měla jsem ho snad násilím přidupnout na zem? A za ruku jako takovou, až když opravdu chodil sám, stabilně, x kroků.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.