Doma si mohu vzetajícího dítěte nevšímat - což tedy nejde dost dobře když mě kope a mlátí - to budu těžko dělat že si ho nevšímám, protože kamkoliv se hnu tak vztekající dítě jde za mnou.....
Na veřejnosti dost dobře nejde nechat dítě co mě kope být - nevšímat si ho - nemohu od něj ani odejít, protože to není proveditelné - např. jedeme narvaným metrem a těžko přestoupím do jiného vagónu a vzteklouna necám napospas davu! Jedeme vlakem, autobusem - místa kde je kolem mě všude plno lidí a dítě nereaguje na vysvětlování - co potom???
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.