Zkusila bych na matku použít stejnou metodu a pomocí otázek ji navést k tomu, že nějakou oklikou nakonec uzná i můj názor nebo aspoň špetku práva na kyslík. to já když jsem byla v tvém věku jsem dělala toho, tohle a tohle...tak to musíš dělat taky........ A proč? No protože bla bla... A Tobě to takhle vyhovovalo, jde to i jinak, vyhovovalo by Ti to v dnešní době a situaci i jinak? No bla bla bla... Až se vypovídá a dojdou jí argumenty, tak dá zřejmě pokoj a Ty nebudeš muset přitakávat jak osel, namísto přitakávání jí jen pokládej otázky, ono ji to obhajování vlastního názoru taky nakonec omrzí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.