Moje doktorka používá umělohmotná zrcadla na jedno použití - jsou mnohem menší než ta kovová šílenost(taky jsem menší a byl to pro mne u bývalé doktorky přímo děs, ohledy nebrala vůbec) a navíc je to hygienické, jsou jenom pro tebe, pak je vyhodí. A stojí jen 30 korun. Zkus poprosit, jestli něco takového nemá.
Ad téma - nemusíš se bát, jen ho na to upozorni. Určitě bude vstřícný a udělá to jemně
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.