No, Síddhárto, mě to samozřejmě taky vadí, ale jsem trochu paní Ketlyová (jmenovala se tak? Vejce a já...). Mnohem hůř snáším, jak neustále ječí - ne že by se pořád prali, ale mají takové dost znělé vysoké hlásky...a staršímu nefunguje ta záklopka mezi očima a pusou, takže nepřetržitě komentuje co vidí, ani autocenzor, takže mám bezprostřední přístup k jeho myšlenkovým pochodům. Všem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.