Ahoj všem. Dlouho jsem nebyla myslela jsem , že je mrtvo a dneska koukám, že je žluto.
U nás vše při starým. Luk má za sebou první rok na gymplu a řekla bych, že víc než dobrý!
prostě asi ten typ školy co potřebuje. Má tam 5 kámošů udělali si partičku...prostě nádhera.
Luk je na táboře a z jednoho ho v sobotu vyzvednu a za hodinu odjíždí na další. Včera jsem si byla pro špinavý prádlo. Byli na puťáku a v noci je chytila bouřka....takže jim crčela voda ze spacáků. To mi včera zdělil, když mi dával tu špínu. Takže zbytek noci spali na marodce v místních spacácích a dekách.
Je spokojený a těší se až odjede s kámošema s gymplu na další
holky normálně bude 24dní v kuse pryč
začínám si zvykat, že ho skoro neuvidíme.
Dan je na příměstským a v neděli ho vezeme na tábor pro enuretiky. a ten je letos pod stanem....,ale je to jen pro slabou formu. Tak doufám, že to bude OK.
Až se oba vrátí budou týden doma a odjíždí s orienťákem na 5 dní na závody....čtete správně kluci pořád běhají nadšeně po lese a přestat nemíní. Konali se tu nedávno celorepublikový závody žebříčku A a B tak 10% disknuli a kluky teda ne. A Dan běžel v 12letých(menší kategorie nebyla) jen na zkoušku a nebyl ani poslední
Jo a Luk vyhrál Východ. pohár ve svý kategorii- 9. závodů.
Dovolená se asi nekoná...manžel musí instalovat 90PC za léto.....a ještě nezačal....protože čeká na pokyn z hůry a ten se někde zdržel
(jestli ten BLB co to vymyslel má dovču a udá pokyny v září tak mu asi IT poděkujou. Ani jeden si neplánuje dovču z Vč
seděj v práci na zadku a čekají na e-mail
)
Já skor nicnedělám. šiju si PW. V dubnu jsem dělala deku do JAponska postiženýma...pořádali se celosvětový sbírky. TAk jsme přispěla. Ještě jsem to ani nedala na net. Máme v háji Pc doma....