Tak práce je jedna věc, ale množství informací na vině opravdu není - důležité je umět ty informace zpracovat. Není to snadné, to uznávám, a možná mám výhodu ve své profesi, která se vlastně zpracováváním velkého množství informací a jejich interpretací zabývá. Mně naopak vždycky každá nová informace - ať už vypadá jako neškodaná zajímavost nebo hrůzostrašný příběh - pomůže dát věci do perspektivy, ať už jde o dohledání pravděpodobnistí nebo o zpracování vlastního postoje k přijetí různých situací, které mohou nastat.
Moje "sporadická docházka" atd. není zavíráním očí, ale naopak výslednicí zpracování informací a voleb, které jsem udělala s očima velmi otevřenýma.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.