| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano, máš pravdu, děti jsou kruté. Ale co s tím chceš dělat? Když nebudou mít učitelky k ruce asistenty a speciální výcvik, tak prostě nemají šanci hodně "jiné" dítě (ať už autistické, aspíka nebo cokoli) začlenit, což vyvolá začarovaný kruh ještě větší agrese ze strany ostatních. Chudáci pak všichni. Jo, jde to, mám osobní zkušenost (syn měl spolužáka aspíka a všechno po počátečních problémech zvládli) Ale to byla malá škola, 16 dětí ve třídě a kluk měl asistenta. Kolik škol je takových? V kolika to vůbec technicky jde?
A upřímně říkám, že kdyby se moje dítě setkalo ve škole s jiným, které bude agresivní, zlé, bude ho napadat nebo urážet, tak tam vletím a udělám čoromoro a budu trvat na nápravě. A jestli je ten agresor nemocný nebo ne, mi v tom momentě bude úplně ukradené.
Já vím, že mámy podobně postižených dětí jsou startovací, což chápu, ale když voláte po toleranci (te´d myslím hlavně Pawllu), tak zkuste taky pro změnu vy na to všechno kouknout i očima matek těch ostatních dětí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.