Přidat odpověď
Syn 3r3měsíce bylo od malička hodné dítě,je spíše klidnější,přemýšlivé povahy,akorát tak cca od 2 let začalo neskutečné období vzdoru.Mění to i podobu,čím je starší,vztekání ubývá,zato každý záchvat má pěkné grády.Nyní cca 1xza 3-4 týdny,ale vzteká se,ječí,dupe,zavřela jsem ho do koupelny,jenže tam začal mlátit do dveří,tak jsem je hned otevřela,máme hodně špatné vztahy se sousedy pod náma cca od roka syna,kdy syn lezl a pak začal běhat na nás bušili koštětem,nadávali,dávali budíčka v 5 ráno mlácením kladivem do stropu z půdy atd.(to by bylo na jinou diskuzi),naštěstí se budem stěhovat,ale v tom amoku vůbec nevím,jak syna zklidnit.Čím víc se snažím,tím je to horší,dostal i pořádně na zadek,pak je mi ho líto,hned jak jsme přišli na chodbu a syn se vztekal už z obchodu,začali sousedi pod náma třískat dveřmi u bytu,aby nám dali najevo,jak je rušíme,mně strachy buší srdce a syn řve snad ještě víc,pak to pokračuje ještě v bytě a fakt jsem bezradná,za 10 minut je po všem,syn se tváří jak andílek a já jsem jako bych skládala metrák uhlí.Máte někdo radu,jak se chovat při těchto amocích?Děkuju,omlouvám se za případné chyby,jsem úplně vyšťavená
Předchozí