Trpím atopickým ekzémem od narození a k velkému zhoršení došlo po mých 18. narozeninách.Tři roky jsem se trápila.měla jsem ekzém po celém těle a hlavně na obličeji.Připadala jsem si jako zrůda,nic mi nezabíralo a tak jsem se obrátila na Homeopatii.nejmenovaná p. doktorka mi zakázala veškeré kortikoidy a antihistaminika a léčila mě jen homeopaticky.Po 9 měsících jsem skončila psychicky na dně a se silným zánětem kůže.Měla jsem 1 měsíc nemocenskou a během ní mě můj obvodní lékař poslal k Mudr Podlipnému.Ten mi nejprve spravil náladu,pak vyléčil zánět a nyní jsem bez větších problémů.Naučila jsem se o své tělo starat.Kortikouidy používám úplně minmálně a antihistaminika taky.Chci jen napsat ostatním ať nestrácejí naději a hledají toho správného lékaře.Já teď žiju plnohodnotným životem a někdy si připadám i krásná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.